Роми напали на двох дівчат, які приїхали до матері (фото)

30.05.2019, 20:55
27132

У Черкаській області цигани жорстоко побили, покусали та вирвали волосся у двох дівчат. Про це повідомляють ″Вечірні Черкаси″.

Читайте також: Роми жорстоко побили двох підлітків в Ужгороді (відео)

Інцидент, про який зараз стало відомо, стався 19 травня у селі Бойківщина, що на Драбівщині.

2 сестри приїхали до матері. Причиною конфлікту став закороткий верхній одяг однієї з дівчат, а ще циганка приревнувала до неї хлопця.

″Дівчата поїхали в село на вихідні, – розповів їхній брат Міхаель Поп.  – Одна навчається у Смілі, а інша – в Черкасах. У п’ятницю вийшли в центр погуляти. Раптом до них почали приставати двоє місцевих жінок. Мовляв, ви не так вдягнені, як треба. Одна з них постійно ревнувала якогось хлопця до Алли . Остання навіть не знає, хто він. Почалася сварка, але тривало це все недовго і вони розійшлися. У неділю сестри почали збиратися на потяг ″Гребінка-Шевченкове″. На підході до станції їх перестріли троє чоловіків і четверо жінок. Роми живуть неподалік».

За його словами, цигани схопили дівчат і почали бити. Потім їх роздягли і почали знімати все на телефони.

Дівчата кажуть, жодним конфліктів із місцевими ромами не виникало. Одна з потерпілих також розповіла, коли приїхали правоохоронці, цигани почали кидатися і на них. Зі зловмисників нікого у поліцію не забрали. На місце інциденту також викликали ″швидку″, але вона не приїхала. В однієї з дівчат відкрилась кровотеча зі статевого органу після побоїв. Вона до цього мала проблеми зі здоров’ям. У неї виявили онкозахворювання.

Брат потерпілих впізнав головну нападницю. Жінка часто збирає милостиню в центрі Черкас. Наразі сестри намагаються отримати висновки судмедекспертизи. Чоловік побоюється, зловмисникам все зійде з рук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com