Російська порноакторка повідомила, що готова віддатися тому, хто зробить вакцину від коронавірусу (Відео)

16.03.2020, 15:53
66615

В Мережі з’явилося відео, на якому порноакторка з Росії Любов Бушуєва пообіцяла зайнятися сексом із тим, хто винайде вакцину від коронавірусу.

Читайте також: В Україні перший чоловік вилікувався від коронавірусу

Ролик показали у Instagram.

Відома під псевдонімом Лола Тейлор, порнозірка Любов Бушуєва перебуває на карантині. Вона зняла відео, на якому розповіла, як проводить час під час ізоляції. Зокрема, вона поскаржилася на те, що втомилася від карантину, однак вийти з будинку вона не може. З порушення її можуть покарати.

Порноакторка також додала, що готова зайнятися сексом із тим, хто винайде препарат, який вилікує COVID-19.

“Тим, хто створить вакцину, особисто сама дам”, – підтвердила дівчина.

 

View this post on Instagram

 

В Москве на карантине из-за коронавируса оказалась знаменитая российская порноактриса Любовь Бушуева более известная под именем Лола Тейлор. Девушка в соцсетях рассказала, что ей нельзя выходить из дома иначе её «посадят в тюрьму». У Тейлор даже есть соответствующее постановление. Порнозвезда устала сидеть дома и заявила, что займётся сексом с тем, кто изобретёт вакцину от коронавируса. – Такая ситуация. Я нахожусь на карантине, дома, всё хорошо. Поэтому всем, кто создаст вакцину от коронавируса я готова сама лично дать. Сами понимаете, люди страдают. Тяжело всё это. Мне нельзя из дома выходить, иначе посадят, если я выйду из дома. Короче, дам за вакцину, – заявила на видео девушка. По словам порноактрисы, на карантине она находится уже неделю. Врачи через день приезжают к ней домой для забора крови из вены. @thelolataylor . . . #лолатейлор #порноактрисыроссия #порноактриссы #коронавирусновости #коронавирус #коронавирус2020 #коронавирусроссия #коронавирусмосква #коронавирусвроссии #коронавируснепройдет

A post shared by Регион Online (@news_r.ru) on

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com