Російська пропагандистка осоромилася новим фейком про “жахи” в Україні

12.12.2018, 11:55
6413

Московська журналістка розповіла про свою поїздку до Києва, описавши “жахи” воєнного стану, який ввели нещодавно на частині території України.

Читайте також: “Ви всі в крові!”: пропагандистів Кремля під крики “Слава Україні” вигнали з форуму в Литві

Про це повідомляє Народна правда з посиланням на публікацію російського видання “Комсомольская правда”.

Як зазначила російська пропагандистка у своєму звіті, ще в поїзді вона помітила, що до Києва їде мало чоловіків і всі вони нібито з українськими паспортами. В дорозі вони грають у карти і “горілку закушують салом”.

Також журналістка повідомила, що українські приятелі відмовляли її від поїздки, деякі відмовлялися приймати у себе. Один з них, з Львівської області, пояснив, що дійсно воєнний стан ввели не повсюдно, але все одно росіянам потрібно запрошення від громадянина України. І не звичайний папірець, а оригінал, який запевнив нотаріус – інакше не пустять. При цьому він нібито уточнив, що сам за такий папером не піде, тому що можуть дізнатися, що мова йде про журналіста з Росії, “заберуть в СБУ і будуть катувати”.

Далі журналістка повідомила, що таксист, дізнавшись що вона москвичка, висадив її на мороз.

Пропагандистка також повідала, що по українському телебаченню йде постійний потік інформації про російську агресію: про збільшення військової присутності біля кордону з Україною, про введення європейських санкції відносно РФ.

У підсумку пропагандистка зробила висновок, що після перегляду телевізора в Україні самій захотілося скуповувати сіль, консерви, сірники, бо “завтра війна”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com