Російські депутати побили українського нардепа у Грузії

21.06.2019, 11:52
30087

Російські депутати напали на українського нардепа від партії “Народний фронт” Віктора Єленського після його виступу на акції протесту через обрання головою Міжпарламентській асамблеї православ’я представника Комуністичної партії Держдуми РФ.

Читайте також: У Грузії спікер парламенту йде у відставку через скандал з російським депутатом

Про це повідомляє прес-служба партії.

Зазначається, що обрання головою МАП російського комуніста Сергія Гаврилова, який крім іншого, брав участь у російсько-грузинській війні, викликало     невдоволення серед грузинського народу і в місті почалася акція протесту, де взяв слово Єленський.

Він заявив, що неможливо говорити про православну солідарність, поки одна з країн здійснила акт агресії проти інших православних країн – України, Грузії, Молдови.

“Уроки, які винесли наші країни, говорять нам, що агресора не можна задобрити. Його можна тільки зупинити,” – цитує нардепа прес-служба “Народного фронту”.

Повідомляється, що після цього виступу російські депутати напали на Єленського – почали штовхати та вигукувати гасла, що виправдовують агресивну політику РФ. Зазначається, що він вийшов до преси та зробив заяву, що не буде брати участь у заході, де російські комуністи намагаються використати православ’я у війні проти православних народів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com