Російські моряки відмовляються воювати через аварійний стан кораблів – розвідка

24.05.2022, 14:32
120393

Моряки каспійської флотилії Росії відмовляються виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів.

Про це 24 травня повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Це пов’язано з тим, що запроваджені проти РФ міжнародні санкції не дозволяють повноцінно обслуговувати та ремонтувати навігаційне обладнання і дизельне устаткування бойових кораблів флотилії.

Щоб забезпечити плавучість на деяких кораблях, у тому числі носіях крилатих ракет, замість оригінальних блоків було встановлено агрегати від побутової техніки китайського виробництва, які придбали за завищеною в кілька разів ціною.

Тепер кожен вихід в море обізнані з “імпортозаміщенням” окупанти сприймають як квиток в один кінець, пояснили в розвідці. Адже він може стати для них останнім та ще й призвести до екологічної катастрофи у регіоні.

Окрім того, командування флотилії віддало розпорядження приховувати факти небоєздатності корабельного складу. Винних у витоці цієї інформації погрожують звинуватити у державній зраді та засудити до 15 років ув’язнення.

Моряки 106 бригади надводних кораблів каспійської флотилії південного військового округу РФ, які у складі морського угруповання беруть участь у війні проти України, відмовляються виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів. Окупанти вирішили таємно написати колективні листи Путіну та Шойгу, в яких розкрити всі фінансові махінації командування. Воєнна розвідка України оприлюднила список цих воєнних злочинців.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com