Російські окупанти почали штурм “Азовсталі”: внаслідок авіаудару там загинули дві цивільні жінки

3.05.2022, 20:32
118811

Від ранку 3 травня окупанти знову намагаються штурмувати меткомбінат із залученням бронетанкової техніки.

Читайте також: “У людей були відрубані голови та кінцівки”: Зеленський розповів нові деталі про звірства росіян у Бучі

Про це повідомив командир 12 бригади оперативного призначення Нацгвардії Денис Шлега в ефірі інформаційного телемарафону.

“На даний час обстановка на “Азовсталі” дуже ускладнилася, всю ніч по заводу била ствольна артилерія, корабельна артилерія і літаки. Маю повідомити сумну новину – під час масованого авіаудару в одному з бункерів загинуло 2 цивільні жінки. З ранку противник намагається штурмувати завод “Азовсталь” із залученням бронетанкової техніки. Наші воїни мужньо відбивають всі атаки”, – сказав він.

Шлега наголосив, що на заводі наразі перебуває близько 500 поранених, без належного харчування і належної медичної допомоги. За його словами, на “Азовсталі” також є приблизно 200 цивільних, з них 20 дітей.

Про загибель жінок на заводі в Маріуполі також повідомив і полк “Азов”, який боронить місто. “Після вчорашніх масованих авіабомбардувань території заводу “Азовсталь” російськими окупантами стало відомо про загибель двох цивільних жінок. Закликаємо до термінового введення режиму припинення вогню та продовження евакуації громадян на безпечні території, контрольовані Україною”, – наголосили в “Азові” та опублікували відповідні фото і відео.

Увага! 18+ Відео та світлини містить кадри мертвих тіл

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com