Російський актор випав з 11 поверху в Москві: він помер від отриманих травм

30.06.2020, 14:34
76930

Російський актор і хореограф, близький друг артиста Олександра Ревви Максим Парфьонов випав з вікна власної квартири на 11 поверсі. Від отриманих травм 40-річний чоловік помер на місці події.

Читайте також: У Луцьку від ускладнень COVID-19 померла породілля, 5 дітей лишилися сиротами

Інцидент трапився в спальному районі східної частини Москві. Падіння Парфьонова побачив випадковий перехожий. Очевидець викликав швидку допомогу на місце трагедії, лікарі констатували смерть, пише “Комсомольская правда”.

“Медики констатували смерть 40-річного артиста. Причиною послужили травми, отримані в результаті падіння з 11 поверху житлового будинку. Поліцейські з’ясували, що Максим випав з вікна своєї квартири”, – розповіло виданню джерело в правоохоронних органах.

Максим Парфьонов був другом Олександра Ревва

Поліція проводить перевірку за фактом інциденту. Про можливі причини падіння поки невідомо, правоохоронці припускають версію, що актор покінчив життя самогубством.

Відзначимо, Максим Парфьонов був солістом балету Державного академічного ансамблю народного танцю РФ, працював хореографом і режисером-постановником на балетмейстерському факультеті ГІТІСу. Також він викладав сучасні танці в Московській державній академії хореографії при Большому театрі.

Брав участь в російсько-американському проекті з культурного обміну “Герої казок Walt Disney в Росії”, де виконав роль принца. За свою кар’єру виконав десятки ролей в театрі, рекламі і кіно. Знімався в серіалі “Інтуїція”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com