Російський флагман “Москва” потонув

14.04.2022, 09:31
117407

Флагман Чорноморського флоту РФ крейсер “Москва” потонув.

Читайте також: Удар по кишені Путіна: російський опозиціонер розповів, чи врятує Китай РФ

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович на сторінці у Facebook.

“Флагман Чорноморського флоту РФ крейсер “Москва” справив негативне спливання в районі острова, де його послали на х*й. Де “Москва”? “Вона потонула”, – написав Арестович.

Разом із цим, Міністерство оборони РФ стверджує, що пожежа на крейсері “Москва” сталася внаслідок детонації боєзапасу, а не після влучення протикорабельної ракети, про що повідомляла українська влада.

Нагадаємо, що у середу, 13 квітня, на російському ракетному крейсері “Москва” Чорноморського флоту РФ виникла пожежа через влучання у нього ракет українського протикорабельного комплексу “Нептун”.

Ракетний крейсер проєкту 1164 року “Москва” — корабель, який був побудований на Миколаївському кораблебудівному заводі. Крейсер вважається флагманом Чорноморського флоту РФ. Корабель був офіційно взятий на озброєння 30 січня 1983 року, а його основним озброєнням є 16 пускових установок надзвукових протикорабельних ракет П-1000 “Вулкан”. Крім цього, на борту крейсера “Москва” встановлено протичовнове та мінно-торпедне озброєння, артилерія, комплекси ППО. Екіпаж ракетного корабля становить 510 осіб.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com