Російський телеведучий похвалив Данилка за пісню “Батько наш Бандера” і висміяв росіян (відео)

4.02.2022, 20:01
110717

Відомий російський телеведучий Олександр Невзоров відреагував на скандал у РФ щодо виконання Андрієм Данилком “Батько наш Бандера” під час концерту.

Читайте також: Андрій Данилко розчулив мережу дитячою світлиною

Про це пише ТСН.

Зазначимо, що після цього російські пропагандисти та ексватажок бойовиків на Донбасі стали закликати зробити Данилка персоною нон-грата в Росії. А пропагандист Володимир Соловйов заявив, що таких, як Сердючка треба “гнати з Росії”.

Зі свого боку, журналіст, який неодноразово заявляв про свою проукраїнську позицію та критикував політику Путіна, висловив захоплення дією Данилка. Також Невзоров покепкував з реакції обурених росіян. Відповідне відео з’явилося на сторінці Вєрки Сердючки в Instagram.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Читайте також: Андрій Данилко “засвітився” в Росії на дні народження відомого ведучого (фото)

Телеведучий порівняв виступ Данилка з давнім способом крадіїв на ринках відволікати увагу продавців. Так, він розповів, що шахраї вивертали червоний перець, одягали на палку та вводили його віслюкам під хвіст. У той час, поки шокована тварина бігала і ламала прилавки, грабіжники тишком забирали все.

“Таку майстерність поводження з перцем продемонстрував артист Данилко, так звана Вєрка Сердючка, яка взяла і раптом, без оголошення заспівала українську народну, дуже красиву пісню “Батько наш Бандера”. Як багато в Росії дуп, в які цей перець ввійшов на всю довжину. Як вони все руйнують, як вони вимагають залучити, вимагають законності. Уже долучився профільний комітет держдуми”, – поділився Невзоров.

Це відео Данилко опублікував зі смайликами, які демонструють оплески, а  Невзоров у коментарях написав: “Знаю толк у зухвалості, захоплений вашою витівкою”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com