Російський журналіст Бабченко поїхав з України

3.11.2019, 20:12
50271

Російський журналіст Аркадій Бабченко, ″вбивство″ якого в травні 2018 року в Києві інсценувала СБУ, заявив, що виїхав з України до Ізраїлю.

Читайте також: ”Ви всі в крові!”: пропагандистів Кремля під крики ”Слава Україні” вигнали з форуму в Литві

″Якщо Україна вибере “кандидата Х” – ​​я зараз без персоналій, я про загальну тенденцію в країні – я на наступний же день починаю запуск процесу ″я скидаю″. Рівно півроку тому написано … Я сказав. Я зробив″, – написав Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

″Портнов приїхав – Бабченко поїхав″, – додав журналіст. За його словами, він не захотів чекати ″почнеться або не почнеться в рамках нової концепції″ мир-дружба-жвачка” обмін екстрадиції″.

При цьому Бабченко повідомив, що збирається повернутися в Україну в майбутньому.

″Три години льоту, і я в Києві″, ″Я повернуся. Це тимчасова евакуація″, ″Зе – поки що мій президент. Україна – моя країна. І я жити збираюся саме в ній″, – пише він.

Нагадаємо, що 29 травня 2019 року спочатку правоохоронці повідомили, що російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка нібито застрелили на сходовій клітці його будинку в Києві. На наступний день голова СБУ заявив, що інформація про “вбивство” Бабченка була частиною спецоперації українських правоохоронців, спрямованої на запобігання замаху на журналіста.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com