Росія назвала нічний обстріл України “ударом відплати”

9.03.2023, 16:02
137050

У Міністерстві оборони Російської Федерації заявили, що атакували Україну ракетами нібито у відповідь на події в Брянській області на початку березня.

Читайте також: У розвідці США заявили про високі ризики прямого конфлікту Росії з НАТО: до чого тут Україна

У зведенні МО РФ масований обстріл України називають “ударом відплати”. “У відповідь на організовані 2 березня ц.р. київським режимом терористичні акції в Брянській області Збройними Силами Російської Федерації завдано масованого удару відплати. Високоточною зброєю великої дальності повітряного, морського і наземного базування, в тому числі гіперзвуковим ракетним комплексом “Кинджал”, вражені ключові елементи військової інфраструктури України, підприємства оборонно-промислового комплексу, а також об’єкти енергетики, що забезпечують їх. Мета удару досягнута. Всі призначені об’єкти вражені”, – йдеться в повідомленні.

Вони заявили, що нібито знищили місця базування ударних БПЛА, зірвали перекидання резервів і залізничних перевезень іноземного озброєння, а також вивели з ладу виробничі потужності з ремонту військової техніки та виробництва боєприпасів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com