Росія посилює заходи з пошуку партизан на окупованих територіях

9.12.2022, 23:03
132337

Росія посилює контрдиверсійні заходи на тимчасово окупованих територіях України. Особлива увага відводиться Криму. Там російські спецслужби отримали завдання виявити підпільні мережі українців.

Читайте також: У Вінниці підприємство під час війни працювало на російську окупаційну армію

Про це 9 вересня попередили в Центрі національного спротиву.

Відомо, що в Криму будуть проведені вибіркові обшуки в квартирах та будинках місцевих мешканців. Акцент робитимуть на представниках кримськотатарського народу.

Росіяни мають завдання перевірити підвали та гаражі, а також телефони та комп’ютери, щоб знайти інформацію, яка вкаже на співпрацю із Збройними силами України.

“Центр національного спротиву закликає мешканців тимчасово окупованих територій бути пильними та подбати про відповідність легендування, перевірити гаджети та подбати про “чистоту” в будинках”, – зазначили в ЦНС.

Заходи пов’язані й з отриманими Кремлем даними закритого соціологічного дослідження щодо суспільно-політичної ситуації на півострові. Зокрема, навіть ті мешканці, які раніше підтримували широкомасштабне вторгнення РФ в Україну, наразі апатичні до підтримки Москви. Це стосується й тих росіян, хто був переселений до Криму впродовж восьми років окупації.

“Російське військово-політичне керівництво розуміє, що українські партизани відіграли важливу роль у звільненні Херсону від російських окупаційних військ. Тому, намагаються знайти нові методи боротьби з підпіллям. Тому, ЦНС закликає бути особливо уважними усіх мешканців ТОТ і вкотре наголошуємо на якісній та відповідальній підготовці ваших операцій та акцій“, – повідомили в ЦНС.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com