“Росія розпадеться на частини”: в українській розвідці розповіли про можливий результат війни для РФ

3.05.2022, 14:02
118785

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, як може закінчитись війна Росії проти України. За його словами, Росія може розпастися на кілька частин. Водночас, також можливо, що у країні зміниться влада і РФ віддасть країнам світу всі окуповані території: від українського Криму і Донбасу до островів Японії.

Про це Буданов сказав в інтерв’ю НВ.

За словами очільника української розвідки, застосовувати ядерну зброю немає сенсу, однак ризик цього завжди є.

“Шанс на застосування тактичної ядерної зброї був і є завжди. Використовувати стратегічну ядерну зброю нема сенсу, бо ми досить близько один від одного. Але тактична ядерна зброя і її застосування просто пришвидшать кінець Росії. Ця війна закінчиться”, — каже Буданов.

Він переконаний, що для Росії існує два варіанти того, як ця війна може закінчитися.

“Перший — розділення Росії на три і більше частини. І другий — відносне збереження територіальної цілісності РФ при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що РФ ні при чому в усіх цих процесах, це був хворий диктатор, а країна тут ні до чого. У цьому випадку Росія віддасть усі окуповані нею території — від островів Японії до Кенігсберга (нинішній Калінінград), який належить Німеччині”, — розповідає Буданов.

За його словами, більшість військово-політичного керівництва Росії знає, що може бути з країною далі.

“І саме тому є дуже багато спроб діалогу з західним світом, незважаючи на ту офіційну риторику, яку вони всі використовують. А от неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться. Не хвилюйтесь, Україна переможе”, — заявив очільник розвідки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com