Росія стверджує, що знищила “українські терористичні осередки” після вибуху Кримського мосту – The Telegraph

13.10.2022, 08:31
129106

Російське розвідувальне управління ФСБ заявило, що затримало вісім осіб, ймовірно причетних до вибуху на Кримському мосту, але кадри арешту викликають сумніви.

Читайте також: Росіяни в окупованому Криму намагаються полагодити Керченський міст (фото)

Про це повідомило видання The Telegraph.

ФСБ стверджує, що здійснила масове придушення “українських терористичних осередків” після руйнівного вибуху на Кримському мосту.

Організація вже заявила про затримання 8 підозрюваних. Організатором росіяни вважають Головне управління розвідки Міноборони України та його керівника Кирила Буданова.

Також ФСБ “встановила” імена ще 12 осіб, які нібито допомагали Буданову. Вісім із них затримано. Це – п’ятеро громадян РФ, троє громадян України та Вірменії. Пропагандисти навіть опублікували фото “фігурантів”.

“Контроль за пересуванням вантажу по всьому маршруту та контакти з учасниками злочинної схеми здійснював співробітник ГУР українського Міноборони”, – запевняють у ФСБ.

За версією російських спецслужб, вибуховий пристрій заховали в рулони з поліетиленовою плівкою на 22 палетах загальною вагою понад 22 т і на початку серпня відправили з порту Одеси в болгарський Русе.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com