”Росія стягнула війська”: у ЗСУ повідомили про вилов людей в ”армію ”Л/ДНР”

13.12.2018, 12:17
6508

Російська Федерація стягнула до українсько-російського кордону частину озброєння і перекинула техніку і особовий склад в анексований Крим.

Читайте також: Бойовики “ДНР” організували конкурс краси, розгоряється гучний скандал

Про це в коментарі OBOZREVATEL розповів офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (“Штірліц”), який також підтвердив проведення мобілізації на окупованих територіях Донбасу.

“Що стосується мобілізації на окупованих територіях Донбасу, вона у них проходить постійно в зв’язку з тим, що у них некомплект особового складу, і вони всіма методами намагаються змусити мирне населення воювати за фейкові республіки. Жителів відловлюють, є випадки, коли людина скоює злочин, йому пропонують підписати контракт з окупаційними військами, і замість суду і покарання, він йде воювати”, – розповів військовий.

На думку офіцера ЗСУ, зараз Росія займається демонстрацією сили, але можливість широкомасштабного наступу виключати не можна.

Разом з тим, Штефан стверджує, що українська армія залишається на своїх позиціях, і ні про яке наступи з боку ЗСУ мови не йде.

“Що стосується заяв про пересування нашої техніки і озброєння, в рамках запровадження воєнного стану у нас передбачена передислокація деяких підрозділів. Це все пов’язано з навчаннями резервістів”, – пояснив він

“У наступ ніхто йти не збирається, у нас є Мінські домовленості, яких ми бездоганно дотримуємося, що не скажеш про бойовиків, і всі їхні заяви про якісь наші наступи з європейцями і всіма іншими є фейком”, – додав офіцер.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com