Росія стягує додаткові військові сили в Крим

11.03.2019, 18:31
15818

В анексованому Криму посилюється військова присутність. Про це повідомив міністр оборони Росії Сергій Шойгу на засіданні комітету Держдуми з оборони в понеділок, 11 березня. Про це повідомляє ТАСС.

Читайте також: Росія готується до потужних військових навчань в окупованому Криму

″Посилено складу військ в Криму, що забезпечує захист території півострова і інтересів Росії в Чорному морі″, – сказав російський міністр.

Крім того, міністр відзначив, що армія Росії з 2012 року отримала на озброєння понад 200 міжконтинентальних балістичних ракет як наземних, так і для підводних човнів.

Він наголосив, що відповідно до указів президента РФ Володимира Путіна 2012 року, Міноборони розробило план діяльності до 2020 року.

“В результаті за шість років збройні сили отримали 109 міжконтинентальних балістичних ракет Ярс, 108 балістичних ракет підводних човнів”, – сказав Шойгу.

Також він розповів, що ВС Росії в 2019 році вперше отримають ударні безпілотні літальні апарати середньої дальності. Він зазначив, що з 2012 року у військах сформовано 38 військових частин, на озброєнні яких знаходиться більше двох тисяч сучасних безпілотників.

Російський міністр заявив, що з 2019 року почнуть надходити на озброєння розвідувально-ударні комплекси середньої дальності.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com