Росія тримає напоготові 900 високоточних ракет – Юрій Ігнат

28.01.2024, 20:04
153325

Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат заявив, що в росіян залишилось близько 900 високоточних далекобійних ракет.

Читайте також: США розмістять ядерну зброю у Британії, щоб протистояти загрозі з боку Росії – The Telegraph

“За останніми даними, це було приблизно така ж сама цифра як і в попередній період – близько 900 високоточних далекобійних ракет. На тому ж рівні в них залишилась позначка, тому що ворог протягом тих трьох комбінованих великих атак з 29 грудня по 8 січня застосував велику кількість ракет”, – сказав Ігнат в ефірі телемарафону.

Він нагадав, що 29 грудня ворог застосував 158 засобів повітряного нападу. Другого січня ворог застосував близько ста дронів та ракет. За його словами, попри те, що ворог виготовляє, він і витрачає. Саме тому цифра зараз на цьому рівні залишилась. За його словами, наразі РФ виготовляє близько 100 ракет в місяць.

“Близько 100 ракет як це було в літні місяці. Теж тоді робили підрахунки, скільки вони ракет виготовляють. Нам ГУР тоді повідомляло, що близько сто ракет. Ну і приблизно таку ж саму кількість вони запускали по нашій державі. Приблизно так вони можливо діють і зараз, щоб не залишитися ні з чим. Вони не можуть собі дозволити викинути більше ракет. Ви бачите, що там і з “Калібрами” питання. “Калібрів” застосовуються доволі мало зараз”, – пояснив речник Повітряних сил.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com