Росія відкрила по Сирії авіаудари: є загиблі та поранені

10.06.2019, 12:52
28530

Військово-повітряні сили режиму Башара Асада та Росії завдали ударів по населених пунктах в зоні деескалації на північному заході Сирії, в результаті чого загинули 6 мирних мешканців, ще 39 отримали поранення.

Читайте також: Доба на Сході: бойовики 26 разів обстріляли українські позиції

Про це, як передає “Європейська правда”, повідомляє турецьке державне агентство Anadolu з посиланням на волонтерську організацію Управління цивільної оборони Сирії (“Білі каски”).

Згідно з повідомленням, минулої ночі авіаударів зазнали район Хан-Шейхун, населений пункт Теманія, селища Шейх Ідріс, Мааршурін і Ет-Тух в провінції Ідліб, а також райони Латаміне і Кефер Зіта на півночі провінції Хама. Зазначено, що кількість жертв може зрости.

Джерела в сирійській опозиції повідомили, що авіаудари по Хан-Шейхун, населеним пунктам Латаміне, Кефер Зіта і Мааршурін завдала авіація Росії.

“Два літаки піднялися в повітря з авіабази Хмеймім”, – сказали в опозиції.

У травні в результаті обстрілів та авіаударів сил режиму Башара Асада, союзницьких проіранських терористичних угруповань і ВПС Росії по Ідлібу загинув 231 мирний житель, зокрема 59 дітей, ще 659 отримали поранення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com