Росія вимагає у НАТО припинити поставки зброї Україні

1.11.2019, 12:10
49931

У Постійному представництві Російської Федерації при ОБСЄ закликали Організацію Північноатлантичного договору відмовитися від поставок зброї Україні, зокрема, турецьких ударних безпілотних літальних апаратів.

Читайте також: Генсек НАТО у Раді закликав до реформи СБУ

Як повідомили у пресслужбі Міністерства закордонних справ Росії, про це заявив заступник постійного представника РФ Володимир Жеглов на засіданні Постійної ради ОБСЄ, передає УНІАН.

“Ведуться поставки озброєнь з країн НАТО до України. Минулого тижня ЗМІ повідомили про завершення поставок компанією “Байкар-Макина” ударних безпілотних літальних апаратів “Байрактар-ТБ2″. Закликаємо утримуватися від експорту озброєнь, які можуть опинитися на Донбасі”, – сказав він.

Крім того, Жеглов закликав США і Європейський Союз спонукати українське керівництво до “конкретних кроків на шляху до миру”. Також він обурився проведенням у Києві засідання Північноатлантичної ради НАТО та Комісії Україна – НАТО. “Україні наполегливо намагаються нав’язати хибний геополітичний вибір у категоріях блокового мислення. Це призводить до розділових ліній не лише в Європі, а й всередині самої України”, – підкреслив Жеглов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com