Росія заборонила в’їзд на свою територію жителям Китаю

18.02.2020, 20:47
63728

РФ через вбичий коронавірус з Уханя від 20 лютого тимчасово призупинить в’їзд громадян Китаю, що прямують з метою здійснення трудової діяльності, в приватних, навчальних і туристичних цілях.

Читайте також: Повідомили час прильоту літака з евакуйованими з Китаю українцями

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на в секретаріаті віце-прем’єра РФ Тетяни Голікової за підсумками засідання оперативного штабу з попередження завезення і розповсюдження нової коронавирусной інфекції на території Росії.

Там зазначили, що всім китайцям тимчасово заборонять перетинати кордон РФ.

“З 00 годин 00 хвилин місцевого часом 20 лютого 2020 року тимчасово призупинити пропуск громадян Китайської Народної Республіки через державний кордон Російської Федерації, які в’їжджають на територію Російської Федерації з метою здійснення трудової діяльності, в приватних, навчальних і туристичних цілях”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що також буде тимчасово призупинено прийом документів, оформлення і видача запрошень на в’їзд до Росії з метою здійснення трудової діяльності громадян Китаю, дозволів на залучення і використання іноземних працівників і дозволів на роботу зазначеним громадянам, які перебувають за межами РФ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com