Росія зосередила на Лимано-Куп’янському напрямку понад 100 тисяч загарбників – Євлаш

27.08.2023, 16:28
145766

На Лимано-Куп’янському напрямку терористичне військо росіян налічує понад 100 тисяч загарбників. На цьому напрямку наразі продовжується оборонна операція. Росіяни тут значно збільшили кількість своїх обстрілів, розповів начальник прес-служби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

Читайте також: Російські військові перекидають резерви на один з напрямків

“Наприклад, станом на вчорашню добу  противник здійснив 620 обстрілів позицій наших захисників та завдав 15 авіаударів…”, – сказав Євлаш.

Водночас, за його словами, з Куп’янського напрямку свою активність росіяни переносять у напрямку Новоєгорівки. Зокрема, 26 серпня українські захисники відбили там 10 штурмів росіян. Тут втрати ворога становлять 117 осіб. Також ЗСУ вдалося знищити два танки, дві бойові машини десанту, станцію Муром-М та польовий склад з боєприпасами.

“Загалом, якщо дивитись на весь напрямок Лимано-Куп’янський, то там знаходиться близько 110 тисяч російських військовослужбовців. Але, якщо сегментувати, до на Куп’янському напрямку знаходиться 45 тисяч, а на Лиманському – 48 тисяч російських окупаційних військ”, – уточнив Євлаш.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com