Росіяни досі не полишають спроби вбити Зеленського – Арестович

29.03.2022, 21:41
116062

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що росіяни досі не полишають спроби вбити Володимира Зеленського.

Читайте також: РФ запропонувала провести переговори путіна та Зеленського: коли вони можуть зустрітися

Як розповів політик в інтерв’ю BBC, чотири рази військові РФ стріляли безпосередньо біля Офісу президента. Також окупанти хочуть “прибрати” когось із вищого воєнно-політичного керівництва, зокрема, й самого Арестовича.

“Ваш покірний слуга, до речі, в першій п’ятірці – це з оперативних даних. Оскільки триває переговорний процес, то вдарити по Офісу президента, звідки йде цей процес відеозв’язком, – значить обрізати собі всі шляхи до переговорів. А якщо не буде перемовин – це зовсім інша ситуація”, – розповів радник.

Він додав, що одна з головних тем, яка хвилює Росію під час переговорів – це зняття економічних санкцій.

“Уявіть собі реакцію Заходу і всього світу після удару навіть не по Офісу президента, по перемовниках. Тобто навіть у росіян є якісь міжнародно-дипломатичні червоні лінії, які не можна перетинати. Тому що посол – це завжди особа недоторкана. Коли ти вб’єш людину, яка з тобою перемовляється, з тобою більше ніколи ніхто не буде вести перемовини після цього. Мають бути речі, на які можна спиратися навіть в такому хаосі, яким є війна”, – додав він.

Політик підсумував, що Офіс президента окупанти не бомбитимуть. Втім,  в тому, що вони не полишать спроб в інший спосіб знищити Зеленського фізично, він не сумнівається.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com