Росіяни готують “парад” на 9 травня у зруйнованому Маріуполі – розвідка

4.05.2022, 17:02
118865

До зруйнованого Маріуполя прибув перший заступник глави адміністрації президента Росії, відповідальний за питання внутрішньої політики РФ, Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО.

Читайте також: На Запоріжжі ЗСУ добряче поколошматили окупантів: в Горлівку доправили понад сотню трупів російських загарбників

Про це сьогодні, 4 травня, повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

“Основне завдання путінського чиновника – підготовка “урочистих заходів” 9 травня. Відомо, що рашисти відмовляються від проведення “свята” в окупованому Донецьку, в тому числі імітації “військового параду”. Наразі в ОРДЛО не проводиться підготовчих робіт з цих питань”, – йдеться у повідомленні.

Тож Маріуполь, за планами росіян, має стати центром “урочистостей”, кажуть у розвідці. Через це в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів.

“Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в під час якої росіянам демонструватимуться сюжети про “радість” місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін”, – поінформували в ГУР.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com