Росіяни намагаються перевести війну у частково “затяжну фазу”: Подоляк назвав причини

24.03.2022, 14:20
115492

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що Росія намагається перевести війну у частково “затяжну фазу” через надто високі втрати в особовому складі та техніці.

А також через відсутність будь-якого значущого просування в усіх напрямках.

Про це Михайло Подоляк написав у Telegram.

“Усе це не вдається приховувати від своєї аудиторії. Тому керівництво РФ намагається використати іншу тактику. Щоб різко знизити кількість втрат до прийнятного (з пропагандистської точки зору) рівня. І не отримувати кілька сотень загиблих щодня, включаючи командирів найвищої та середньої ланки”, – зазначив він.

За його словами, потреба – скоротити всі види втрат і спробувати максимально “зачистити” свої тили від нелояльних елементів (а це майже 90-95% мирного населення) росіяни намагаються запровадити нові обов’язкові елементи у свою військову тактику.

“Відбувається часткове окопування росіян на зайнятих рубежах, а така концентрація сил та засобів руйнування навколо наших великих міст для створення в них навмисних багатотисячних гуманітарних катастроф. Тактика абсолютно людоїдська і має чіткі юридичні визначення в міжнародному праві в розділі військових злочинів та злочинів проти людяності”, – вважає Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com