Росіяни розкритикували Путіна через оголошене “перемир’я” на Різдво – ISW

7.01.2023, 11:03
133741

Росіяни розкритикували заяву президента Володимира Путіна про оголошення “перемир’я” на Різдво.

Читайте також: Є висока ймовірність підриву храмів на окупованих територіях під час “різдвяного перемир’я” – InformNapalm

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Зокрема, військовий злочинець Ігор Гіркін назвав “припинення вогню” “сміливим і рішучим кроком до поразки та капітуляції” військ Росії.

А відомі мілблогери використали слова диктатора про “перемир’я”, щоб вкотре розкритикувати Кремль за ведення війни.

“Оголошення про “припинення вогню”, ймовірно, продовжуватиме служити причиною невралгії для голосів в інформаційному просторі Росії, які раніше мали взаємопідкріплюючі відносини з Путіним”, – вважають аналітики.

Аналітики переконані, що Кремль більше стурбований власними інформаційними операціями, оскільки путін ніяк не відреагував на оголошення США щодо надання Україні додаткової військової підтримки.

Раніше у пресслужбі Кремля заявили, що у зв’язку із закликом глави РПЦ патріарха Кирила  Володимир Путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу запровадити від 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії фронту в Україні.

На заяву Москви відреагував радник очільника Офісу президента України Михайло Подоляк, наголосивши, що РПЦ не є авторитетом світового православ’я, а на початку повномасштабного вторгнення Московський патріархат закликав до геноциду українців.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com