Росіяни встановлюють на “шахеди” бойові частини від таємничої ракети – Defense Express

13.12.2023, 11:32
151212

Уламково-фугасна бойова частина на російському “шахеді” модифікації “Герань-К” не збігається за маркуванням з жодною керованою ракетою радянського чи російського виробництва.

Читайте також: В спортклубі Порошенка “5 елемент” оголошуватимуть “санітарну перерву” та дзвонитимуть нардепам після появи ТЦК, – експерт

Про це сказав військовий експерт Defence Express Іван Киричевський у етері телеканалу “Еспресо”.

“Агенції Defence Express вдалося встановити, що на російському “шахеді” модифікації “Герань-К” стоїть бойова частина незрозумілої конструкції. Агенції відомо, що на цій бойовій частині стоїть ракетний індекс маркування. Більш того, цей індекс збігається з одним із підприємств, яке виготовляє елементи до комплексу “Панцир-С1”, – пояснив Киричевський.

За словами військового експерта, уламково-фугасна бойова частина масою 40 кг не збігається за маркуванням з жодною керованою ракетою радянського чи російського виробництва.

“Можливо, росіяни розробили певний запас боєголовок під якусь модернізовану установку і зараз їх використали на дронах-камікадзе. Якщо агенції Defence Express вдалося знайти фотографії, то це означає, що іноді у БПЛА виникають якісь незрозумілі нюанси з роботою. Але це демонструє спрощену систему виробництва “шахедів” у РФ”, – зауважив Киричевський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com