Росіяни засвітили на відео доказ, що літак Пригожина збила російська ППО: експерт показав фото

24.08.2023, 19:31
145651

Російські пропагандисти власноруч засвітили на відео доказ того, що літак з ватажком ПВК “Вагнер” Євгеном Пригожиним і його двома замісниками збила система ППО росіян.

Читайте також: Телефон Пригожина знайшли на місці падіння літака – Al Jazeera

Цей помітив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

За його словами, у цій ситуації “навіть такий пропагандистський смітник, як Readovka”, виявився корисним. Так, вони першими опублікували відео з літаком Пригожина, що пікірував, і одночасно видали і доказ того, що його збила ППО РФ. На перший секундах відео зафіксований інверсійний слід від ЗКР (зенітна керована ракета).

“Рашисти зараз віщають конспірологічні версії, аж до того, що це Україна провела спецоперацію з ліквідації Пригожина… Ну, якщо ГУР МО вдалось перетягнути у Тверську область ЗРК середнього радіусу дії, то…” – саркастично написав експерт.

Зазначимо, експерти вважають, що загибель у авіакатастрофі ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина – це відверта помста президента РФ Володимира Путіна за марш на Москву, який він вчинив два місяці тому. Тепер офіційно – Пригожин мертвий, як і його найближчі підлеглі, які перебували з ним на борту збитого росіянами літака.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com