Росіяни знущалися з 12-річної дівчинки через її лист Путіну

18.03.2019, 16:31
16890

У РФ місцеві села Томсино Псковської області  цькували 12-річну дівчинку Тасю Перчикову, яка написала листа до президента  Володимира Путіна, де поскаржилася на різні труднощі і попросила допомогти. Про це пише ″Радіо Свобода″.

Читайте також: Затримали росіянина, який стріляв у лікарні

В грудні 2018 року 12-та літня дівчинка написала Путіну про те, що єдину школу в селі закрили, а мама працює санітаркою в дві зміни за крихітну зарплату. З Кремля так і не відповіли, не допомогли, місцеві чиновники лист похвалили, але допомагати відмовилися.

Після того, як про цю історіяю написали журналісти, люди зі всієї країни почали надсилати їм невеликі пожертвування. Таким чином родина зібрала близько 90 тисяч рублів. На ці гроші сім’я купила техніку для городу, підручники, одяг і ліки.

Щойно односельчани стали помічати, що їй надсилають посилки, вони дуже розізлились на неї. У сім’ї відразу почалися проблеми з сусідами: односельці звинуватили Перчикових в шахрайстві, погрожували Тасі і її матері, а також витребували у дівчинки оголену фотографію і опублікували ″ВКонтакте″. Жителями селища вважають, що ″вискочки отримали по заслугах″.

″Називали ідіоткою, вискочкою, що ось ми теж як ти живемо, і нічого, терпимо. Ти дура, раз попросила. Діти в селі перестали зі мною дружити і стали вести себе як ніби вороги. Дівчатка погрожували, що будуть знімати мене на відео і ржати″, – розповідає дівчинка.

Крім того, діти розповідали матері Тасі, що її донька нібито краде гроші ″в однієї бабусі″ – не кажучи у якої, подруга Тасі повідомила всім, що нібито та вкрала у неї телефон. Через це з отриманих пожертвувань мати оплатила доньці дистанційне навчання в одній з московських шкіл.

В середині лютого співробітники фонду ″Земляки″ подарували Тасі ноутбук для навчання. За словами Олени Перчиковой, односельчани ″вже не змогли їм цього пробачити″.

Незнайомий ″хлопчик″ написав Тасі ″ВКонтакте″, що вона красива і він хотів би з нею зустрічатися. Здзвонитися по телефону або в соцмережі співрозмовник відмовився, зате через деякий час попросив Тасю надіслати йому свої ″оголені фотографії″ і пообіцяв нікому їх не показувати. Відразу після того, як дівчинка надіслала фото, аккаунт ″хлопчика″ був вилучений, а фотографія розтиражована в мережі.

У зв’язку з цим Олена Перчикова подала заяву в поліцію. За її словами, з’ясувалося, що фейковий аккаунт ″хлопчика″ створили колишні подруги Тасі.

Крім того, Перчикова розповіла, що співробітники її лікарні стали писати на неї скарги на ім’я головного лікаря.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com