Розбили лобове скло: чоловіка з жінкою не пустили в автобус без масок (відео)

2.04.2020, 22:48
68422

У Кропивницького чоловік і жінка розбили лобове скло автобуса після прохання кондуктора надіти маски. Про це  повідомляє  прес−служба міськради Кропивницького в Facebook.

Читайте також: Коли закінчиться епідемія коронавірусу в Україні – прогнози лікарів

“Пригода сталася на 103−му маршруті, в автобусі А26. Двоє пасажирів на кінцевій зупинці зайшли в салон. Кондуктор зазначила, що через карантинних заходів проїзд в автобусі можливий тільки в масках. Чоловік і жінка вийшли з автобуса, почали вибивати лобове скло і двері. А вже через кілька секунд потрапили в лобове скло цеглою “, − йдеться в повідомленні.

Заступник міського голови Олександр Вергунтобус розповів, що автобус довелося зняти з рейсу, а на його відновлення потрібно 16 тис. Грн.

За інформацією директора ТОВ “Олікс” Дмитра Вінницького, схожа історія сталася і на 44−му маршруті. Водій маршрутного таксі з сімома пасажирами відмовився брати чоловіка на зупинці − і той кинув в маршрутку камені.

Автобус розбивали

У Кропивницькому чоловік та жінка, через прохання кондуктора одягти маски, розбили лобове скло автобуса.Про це розповів заступник міського голови Олександр Вергун. Подія сталася на 103 маршруті, в автобусі А 26. Двоє пасажирів на кінцевій зупинці, зайшли до салону. Кондуктор зауважила, що, через карантинні заходи, проїзд в автобусі можливий лише в масках. Чоловік та жінка вийшли з автобуса, почали вибивати лобове скло та двері. А вже за кілька секунд поцілили в лобове скло цеглиною.- Автобус довелось зняти з рейсу, – розповів Олександр Вергун, – тепер на відновлення транспортного засобу треба 16 тисяч гривень. Все, що відбувалось зафіксували камери відеоспостереження. Водій викликав поліцію.А за інформацією директора ПП «Олікс» Дмитра Вінницького схожа історія сталась і на 44 маршруті. Водій маршрутного таксі з сімома пасажирами відмовився брати чоловіка на зупинці, і той жбурнув в маршрутку камінням.

Gepostet von Міська рада міста Кропивницького am Donnerstag, 2. April 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com