Розкрадання продуктів для ЗСУ – ДБР виявило ще один підпільний склад

4.04.2023, 14:03
138471

Співробітники Державного бюро розслідувань виявили ще один склад на Дніпропетровщині, в якому “ховали крадену продукцію”, що призначалася для українських військових.

Читайте також: Влада Яму розкритикували в Мережі після благодійної вечірки у Маямі з російською назвою

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Серед крадених харчів були: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько 3 тонн.

У межах досудового розслідування за статтею привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України) повідомлено про підозру головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру.

Встановлюється повне коло осіб, причетних до схеми.

Частину вилучених продуктів було передано військовим, решта після завершення необхідних експертиз також надійде до військових частин.

У ДБР також нагадали, що у січні 2023 року було викрито організовану групу, яка привласнювала та перепродувала харчові продукти, що призначалися для Збройних сил України.

Під час масштабної спецоперації провели майже 70 обшуків. У результаті вилучено понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад 7 тонн, яка вже була готова для перепродажу, а також майже 4 млн гривень готівкою в різній валюті.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com