Розмалювали віллу ексдружини Путіна та потопили яхту: за кодоном мстяться росіянам через війну проти України

2.03.2022, 21:22
113148

Російські олігархи за кордоном наймають приватну охорону, оскільки розлючені люди після війни Росії проти України нищать їхні яхти та вілли.

Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Так, будинок колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна в Англеті, що на південному заході Франції, розмалювали графіті з написами: “F**k” та “F**k Poutine”.

За останні кілька днів російські олігархи найняли цілодобові приватні служби безпеки для охорони резиденцій та розкішних яхт.

Російські олігархи також посилюють свою безпеку, залишаючи весь персонал у віллах, щоб ті могли зателефонувати у поліцію.

Також видання повідомило про те, як українець Тарас Остапчук на Майорці після нападу Росії на Україну та обстрілу житлового будинку затопив яхту російського олігарха, який виробляє зброю.

“Політика – це така річ, яка швидко змінюється, і тому коли минулого тижня я побачив відео, на якому російський вертоліт стріляє ракетами по цивільному будинку в Києві, я зрозумів, що повинен щось зробити. Я знаю, що Міджеєв – людина, відповідальна за створення цих вертольотів, і після того, як я побачив це відео, я подумав, що у мене є такий самий будинок, і він може бути збитий ракетою, тому я хотів відреагувати”, – сказав Остапчук.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com