Розповіли, коли в Україну повернеться тепло

10.02.2021, 17:52
94338

Поступове потепління в Україні почнеться лише з 20 лютого. Воно принесе із собою незначну відлигу. Втім загалом сніжна та морозна погода протримається вже до кінця зими.

Читайте також: 32-метровий астероїд наближається до Землі

Такий прогноз озвучила синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Голеня, пише Gazeta.ua. Найближчими ж днями, за її словами, в країні продовжать вирувати циклони, які провокуватимуть снігопади, ожеледь та негоду.

“Чекаємо підряд ще два циклони. Перший буде менш активний. А 12-13 лютого – сильніший. У західних та північних областях прогнозуємо великі снігопади. У центральних та східних областях буде мокрий сніг, на півдні – дощ. Не обійдеться без ожеледиці, налипання мокрого снігу та сильних поривів вітру до 20 метрів за секунду. У більшості областей навіть хуртовини”, – зазначила Голеня.

Вона також уточнила, що найнижчі градуси в Україні фіксуватимуться після 15 лютого. У цей період снігопади вщухнуть, однак морози вдарять практично в усіх областях. Наприклад, на півночі та заході стовпчики термометрів опустяться до -18…-24° С.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com