Розповіли, як наживаються на примадонні в Росії

16.01.2019, 09:44
7877

Перший і єдиний за останні 10 років концерт російської співачки Алли Пугачової відбудеться в Кремлі 17 квітня. В офіційних точках продажу квитки на захід розлетілися за добу.

Читайте також: Співачка Анастасія Приходько заявила, що йде в політику

Раніше, перший ряд партеру можна було придбати за 100 тисяч рублів, а тепер ці місця продаються у спекулянтів по 375 тисяч рублів. Найдешевший квиток можна було придбати за 3 тисячі. Про це повідомляє видання “СтарХит“.

“Всі пісні для шоу вже записані. Поки не можу сказати, чи піднімуться на сцену діти Алли Ліза і Гаррі, а то яка ж це буде інтрига? В даний момент ми вибираємо режисера-постановника” – говорить директор артистки Олена Чупракова.

Костюмами і образами Примадонни займеться дизайнер Алішер. На концерті прозвучать в основному нові хіти, але не обійдеться і без легендарних композицій. Десять треків артистка придбала у волгоградського автора Наталії Касімцевої.

“Ми з Аллою Борисівною спілкуємося по пошті. Адресою поділився композитор, з яким я працюю. Відправила пробний лист з одним треком. І Алла Борисівна відповіла позитивно. Написала, що зі мною зв’яжуться. Відіслала ще кілька демо-версій. Незабаром зателефонували з офісу і озвучили перелік пісень, які вона обрала. Для одного учасника, вважаю, це дуже багато. Приємно”, – говорить Касімцева.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com