Розстрілюють росіян, які втікають з поля бою: СБУ записало розмову “кадирівських Тіктокерів”

21.03.2022, 19:03
115219

Служба безпеки України записала телефонну розмову одного з “кадирівцев” зі своєю дружиною. Той розповів, що перебуває не на передовій, але зупиняє тих, хто звідти втікає.

Читайте також: “Зупиніть війну зараз”: в офіційній групі “Вконтакті” опублікували звернення до громадян РФ

Аудіорозмову СБУ виклала у мережі.

На аудіо кадирівський вояка чеченською мовою розповідає жінці, як він воює в Україні. За його словами, він не перебуває у “гарячій” точці, а позаду і виступає таким собі загороджувальним загоном для росіян, які хочуть втекти додому з війни.

Також загарбник розповідає своїй дружині, що українська артилерія смалить по них і вдень, і вночі, а боєприпаси не закінчуються.

“Кадирівців” тепер називають не інакше, ніж “ТікТок-військами” через їхню любов до постановкових роликів, бо на війні вони “відзначились” лише відеозйомками та звірствами проти мирного населення. До того ж, головне завдання кадирівців – “зачистка” і вбивство російських солдат, які втікають із поля бою. Тобто вони виконують функцію “загородзагонів” і стріляють по своїх. Хоча “своїми” росіян вони не вважають, називають “вошивими” і з задоволенням їх убивають”, – йдеться в повідомленні СБУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com