“Рускій мір у всій безглуздій красі”: у Мережі показали жахливий стан тренувальної бази “Маріуполя”

26.08.2022, 20:03
126368

Футбольний функціонер опублікував у Facebook фотографії тренувальних полів азовського клубу, які залишитися без догляду після приходу російських окупантів.

Читайте також: Окупований Мелітополь може залишитись без тепла: влада закликала евакуюватися

На знімках видно, що інфраструктура футбольного клубу, який ще минулого сезону виступав в елітному дивізіоні Чемпіонату України, повністю занедбана.

Іншого й не варто було очікувати від “руского міра”, який повсюду несе лише хаос і страждання.

“Друзі, вас колись відвідували думки про те, який вигляд мали б футбольні поля, якби ними щодня та щоночі не займалися “бджілки” з агрономічної служби? Я завжди гнав такі думки геть, бо чудово усвідомлював те, що відсутність кваліфікованого і регулярного догляду означає фактичну смерть футбольного газону.

На жаль, окупація “Маріуполя” російськими орками змусила на власні очі переконатися у моїх побоюваннях. Це тренувальні поля “Маріуполя”, до війни – один з найкращих тренувальних майданчиків професійного футболу України. Інтелектуальна система автоматичного поливу, енергоефективна система освітлення, комфортна трибуна на 200 глядачів, багатофункціональна телевізійна вежа – все це та багато іншого ми реалізували у передвоєнні роки. Зараз на тренувальних полях “Маріуполя” панує “рускій мір” у всій своїй безглуздій красі”, – написав Санін на своїй сторінці у Facebook.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com