Руслан Рябошапка призначив Віктора Трепака своїм заступником

8.10.2019, 12:30
45876

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка призначив Віктора Трепака на посаду заступником Генерального прокурора. Про це повідомляється на сайті пресслужби ГПУ.

Читайте також: Рябошапка звільнив з посади свою заступницю Анжелу Стрижевську

“Генеральний прокурор Руслан Рябошапка 8 жовтня 2019 року підписав наказ про призначення Віктора Трепака заступником Генерального прокурора”, − йдеться в повідомленні.

Віктор Трепак у 1997 закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка, а в 2002 році − Львівський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України за спеціальністю “правознавство”.

З 2000 року був призваний на військову службу в органи Служби безпеки України, де проходив її на оперативних і керівних посадах. З 2015 по 2016 роки Віктор Трепак займав посаду першого заступника голови СБУ− начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

З липня 2016 року по 31 серпня 2018 року − професор кафедри Національної академії Служби безпеки України, а з 1 вересня 2018 року по жовтень 2019 року − доцент кафедри кримінального права і кримінології Львівського національного університету імені Івана Франка.

Кандидат юридичних наук. Учасник бойових дій на Сході України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com