Саакашвілі повертається до України

22.05.2019, 08:30
25827

Екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі незабаром прилетить в Київ.

Читайте також: Саакашвілі прокоментував заяву Путіна про повернення йому українського громадянства

Про це він заявив після інавгурації президента Зеленського.

“По відношенню до мене була порушена справедливість. Я скучив за Україною, за своїм друзям і близьким. Я вважаю Україну своєю другою домівкою, Київ, як і Одесу, – своїми рідними містами. Громадянства мене позбавили штучно. у суді мої справи не розглядаються. Вони кажуть, що треба експертизу провести, а на експертизу у них дворічна черга. Зі мною грають в наперстки”, – заявив Саакашвілі.

Віг згадав фразу, сказану Зеленським на церемонії інавгурації, про те, що всі українці, які бажають будувати нову державу, можуть приїхати в країну.

“Він обіцяв усім громадянство. Мені потрібно його відновити. А для початку потрібно просто допустити мене на територію України. Прикордонні війська отримали заборону від Порошенка на мій в’їзд. Сподіваюся, що він буде скасований дуже швидко. Я збираюся прилетіти в Україну – ось моя відповідь. до зустрічі в Києві”, – підсумував екс-президент Грузії.

Відзначимо, що на сайті президента зареєстрована петиція про повернення Саакашвілі українського громадянства. Також автор документа пропонує призначити екс-губернатора Одещини головним прокурором України.

“Повернути громадянство Саакашвілі! Людині, яка дійсно боролося проти корупції і за краще життя українців! Міхеїл має велику практику будівництва держави без корупціонерів! А ще краще призначити головним прокурором України! Я вірю що він знайде кожну вкрадену копійку і посадить корупціонерів які обкрадали український народ!”, – говорилося в тексті петиції, яка набрала більше 4500 підписів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com