Саакашвілі розповів про свої політичні амбіції та заявив, що Порошенко тричі пропонував йому крісло Прем’єра

29.05.2019, 14:12
26906

Екс-президент Грузії та колишній глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, якому 28 травня повернули українське громадянство, в ефірі “Сніданку з 1+1” розповів про те, чи має політичні амбіції в Україні.

Читайте також: Зеленський повернув Саакашвілі громадянство України

На запитання про те, чи не боїться він вертатися до України через відкриту проти нього кримінальну справу екс-глава Одещини відповів, що ні.

“Не боюся. Два дні тому прокурор Кулик (Костянтин Кулик – Ред.)  розповів детально, як фальсифікували цю справу, як президент Порошенко особисто керував цим. І це є кримінальний злочин, і хто має сидіти в автозаку мені зрозуміло. Я думаю, що буде новий прокурор, він подивиться на всі ці справи, він буде некорумпований, і слідство, все на цьому закінчиться”, – наголосив Саакашвілі.

Своє затримання та вивезення з України він назвав незаконним і наголосив, що був готовий співпрацювати з усіма правоохоронними органами.

“Коли мене незаконно захопили, ви казали, що це була прикордонна служба. Насправді це були особисті охоронці президента Порошенка”, – пояснив він.

Саакашвілі додав, що сумував за Україною і першою чергою хоче зустрітися з друзями, а от із поверненням до політики буде обережним.

“Звичайно щось буде, але щоб щось конкретно, щоб я так з перших хвилин бути частиною якогось там місцевого політичного процесу… Я буду дуже обережний, поки туди ще раз потраплю в цей процес”, – сказав колишній глава Одещини.

На запитання про те, чи хоче Саакашвілі стати прем’єр-міністром, він відповів: “Порошенко тричі пропонував мені стати прем’єром, я тричі відмовився. Обставини різні можуть бути, але зараз я не бачу себе на посаді”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com