Садовий за бюджетні кошти Львова “роздав” топ-чиновникам міськради елітні квартири

27.05.2019, 17:13
26645

Троє високопосадовців Львівської мерії отримали квартири за кошт міського гаманця. Про це журналістам під час акції протесту у місті повідомили учасники АТО. Згодом цей факт підтвердили у Львівській мерії, пише ″Голос України″.

Читайте також: У Львові учасники АТО розпочинають безстрокову акцію протесту проти свавілля чиновників

Отримали житло не прості працівники ЛМР, а її керівництво: заступник міського голови Львова Сергій Бабак, директори департаментів Олег Іщук і Ірина Кулинич.

Відомо, що площа квартир чиновників становить по 113 метрів квадратних. З міського бюджету на їх придбання було виділено 5 млн грн.

Причиною виділення квартир чиновникам є нібито те, що вони через низькі зарплати не можуть придбати нерухомості. Хоч, як ідеться в електронній декларації заступника мера Львова Сергія Бабака, той готівкою та на банківських рахунках зберігає 48 175 євро, 64 600 доларів.

Директор департаменту фінансової політики Олег Іщук разом із дружиною володіють квартирою у Луцьку та приватним житловим будинком, площею 348 квадратних метри, у передмісті Луцька. Крім того, Олег Іщук має чималі заощадження: понад 2 млн грн, 4 тис. дол. та 3 тис. євро.

Родина директора департаменту економічного розвитку Львівської міської  Ірини Кулинич володіє квартирою в Івано-Франківську, зберігає 150 тис. грн готівкою та 9,5 тис. дол.

Учасники АТО обурюються, мовляв, для військових у Львові квартир немає, тоді як для чиновників є.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com