Садовий звинуватив співробітника СБУ в обстрілі його будинку

8.02.2019, 17:13
11063

Мер Львова Андрій Садовий звинуватив заступника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного у причетності до обстрілів його будинку з гранатометів 2014 року.

Читайте також: Садовий і львівський криміналітет діють заодно?

Про це він заявив у інтерв’ю “Главкому”.

“Я телефонував президенту і озвучив прізвище людини, яка, на мою думку, дотична до виконання обстрілів. Я йому назвав ім’я генерала Василя Пісного, який зараз у верхівці керівництва СБУ”, – наголосив він.

За словами Садового, Порошенко сказав, що не вірить у те, що Пісний міг так вчинити.

“Після обстрілу, як пам’ятаєте, була ще граната, яку кинули на подвір’я. Знайшли хлопця, який її кинув. Він тільки одну встиг кинути, у нього в наплічнику ще було декілька. Я телефонував президентові перед тим, як кинули гранату до мого подвір’я, і казав: “Петре Олексійовичу, якийсь маю неспокій на серці. Чує моє серце, що буде знов якась провокація, зверніть на це увагу”. Потім, коли кинули гранату, президент мені зателефонував і сказав, що це ж не Василь”, – додав очільник Львова.

Також Садовий зазначив, що після цих подій поставили охорону, яка записує, хто заходить та виходить з будинку.

“Порушили кримінальну справу. Слідчі досі розбираються. Фактично ця кримінальна справа триває вже чотири роки”, – резюмував він.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com