Сам собі майстер: львів’янин переплутав мережі і підключив воду в трубу з газом

23.10.2020, 18:20
87307

Мешканець вулиці Йосифа Сліпого вирішив самостійно встановити вдома газову колонку, натомість на добу залишив без газу мешканців двох вулиць. Інцидент трапився у четвер, 22 жовтня у двоповерховому багатоквартирному будинку на вул. Йосифа Сліпого, 23. Аварійники вже більше доби усувають пошкодження і поступово вмикають людям газ.

Читайте також: У Львові від отруєння чадним газом в квартирі загинула 18-річна дівчина

Як розповіли у прес-службі АТ “Львівгаз”, аби зекономити і не викликати майстрів для встановлення газової колонки, львів’янин вирішив зробити це самотужки. Але під час монтажу він переплутав труби і замість газової під’єднав до колонки трубу з водою. Через це вода потрапила до газової мережі і вивела її з ладу.

Щоб усунути воду із газової мережі аварійникам довелося відімкнути газ усім мешканцям вул. Йосипа Сліпого і навіть мешканцям сусідньої вулиці Карпатської. Загалом без газу на добу залишилося близько 300 квартир у 41 будинку.

Вже впродовж доби аварійники намагаються усунути пошкодження мережі. Вони діагностують ділянки труб де може бути вода, розкопують труби, прокладені під землею землю і продувають їх від води. Мешканцям газ вмикають поступово.

У “Львівгазі” вже порахували суму збитків, це приблизно 30 тис. грн. Ці гроші стягнуть з винуватця на ремонт пошкодженної газової мережі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com