Сам виростив молодшого брата: у Львівській області все село проводжало в останню путь 29-річного воїна, якого вбили на Донбасі (фото)

15.07.2019, 21:15
33236

У в селі Волиця Жовківського району Львівської області у понеділок, 15 липня, поховали 29-річного військовослужбовця Володимира Салітру. Провести Героя зійшлося майже півтисячі людей. Про це повідомляє lmn.in.ua.

Читайте також: У Львові у ресторані охоронці вбили молодого чоловіка (відео)

Парастас за загиблим відбувся вчора у батьківській хаті Героя. Окрім того, на площі Вічевій у місті Жовква організували віче-реквієм пам’яті Володимира Салітри.

Сьогодні ж у селі провели чин похорону. Володимира відспівували у сільській церкві. Попрощатися з Героєм зійшлось багато людей, серед них були й побратими військовослужбовця.  Труну покійного несли хлопці у військовому мундирі під синьо-жовтим стягом. Хоронили під військовий салют.

Нагадаємо, 11 липня, близько 23.30 у с. Тарамчук Донецької області від кулі снайпера загинув 30-річний військовослужбовець 24-0ї окремої механізованої бригади  імені короля Данила старший солдат Володимир Салітра. Загиблий проживав у селі Волиця Жовківського району.

Про Героя в селі відкликаються як про добру і чуйну людину. Хлопцеві дуже скоро довелося подорослішати, бо рано залишився круглим сиротою. Оформив опікунство над молодшим братом та замінив йому батька. На війну пішов у 2016 році за контрактом.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com