Санчата розвалилися, телефон розрядився: як на морозі дитині вдалося 12 годин зігрівати батька, якому стало зле у лісі

1.01.2022, 13:21
108491

На Дніпропетровщині десятирічний хлопчик дванадцять годин на морозі у завірюху та під крижаним дощем зігрівав собою батька, якому стало зле у лісі.

Читайте також: “Сосну кожному українцю”: Киву й Дубінського оригінально “привітали” з Новим роком

Про подробиці дивовижного порятунку – 30 грудня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Дитина з татом гуляли на околиці Павлограда, коли розпочалася негода. Хлопчик  встиг повідомити матері, що вони загубилися. Одразу потому розрядився телефон, а батько знепритомнів. Син намагався тягнути його на санчатах, але ті розвалилися. Тоді четвертокласник ліг на тата, шоб той не замерз. Поліція  з кінологами та волонтерами розпочали пошуки, проте сліди у лісі швидко замітала хуртовина.

Патрульні пішки пройшли зо п’ять кілометрів. Дивом помітили чорну пляму у заметах.

“Чоловік лежав на спині, на снігу. А хлопець лежав на ньому – груди до грудей. Він намагався його гріти. Коли ми почали хлопця підіймати і повертати до тями, він не одразу прокинувся. Нам спочатку здалося, що ми спізнилися”, – розповів інспектор патрульної поліції Сергій Степаненко.

Правоохоронці зізнаються, що у темному лісі відчайдушно згадували усі медичні навички: хлопчика одягли у поліцейську куртку і почали відігрівати. Він нарешті відкрив очі.

Дитину і непритомного батька по заметах на руках винесли на дорогу, де врешті передали лікарям “швидкої”. Чоловіка доправили одразу до реанімації.

Та за добу лікування у реанімації чоловік опритомнів і попросився додому. Під наглядом медиків був і Артем. Він навіть не застудився.

Подяку та подарунки від поліцейських за відчайдушні зусилля Артем отримав в лікарні. Каже  – до лісу у негоду більше ані ногою. А от навички, що рятують життя, обіцяє вивчити на відмінно.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com