«Санкції, яких ви раніше не бачили»: у США попередили РФ

27.12.2021, 12:30
108183

Віцепрезидент США Камала Харріс заявила, що в разі вторгнення в Україну США можуть запровадити проти Росії «найсильніші» санкції

Про це вона заявила в інтерв’ю каналу CBS News.

На запитання журналістки про те, чи будуть введенні конкретні санкції проти Володимира Путіна, Харріс не відповіла, зауваживши лише, що не збирається говорити про «конкретні санкції».

«Ми чітко дали зрозуміти, що Росія не повинна вторгатися в суверенітет України, що ми стоїмо за її територіальну цілісність. Ми працюємо з нашими союзниками щодо цього, і ми ясно дали зрозуміти, що готові запровадити санкції, яких ви раніше не бачили», — сказала в інтерв’ю вона.

Читайте також: У Росії в ДТП потрапив автобус “Донецьк – Москва”: є жертви

Нагадаємо, раніше в Держдепі  заявили, що США із союзниками розглядають можливість повної ізоляції Росії від світової фінансової системи в разі вторгнення в Україну.

Президент США Джо Байден попередив президента Росії Путіна, що в разі ескалації в Україні США нададуть Києву додаткову військову допомогу та зміцнять східний прапор НАТО. Також буде завдано удару по фінансовій системі РФ і «Північному потоку − 2».

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com