“Санкції за порушення “карантину вихідного дня” будуть однаковими для всіх”, – Зеленський різко звернувся до Порошенка щодо порушень умов карантину

19.11.2020, 10:30
89479

Президент України Володимир Зеленський розкритикував екс-главу держави Петра Порошенка і пообіцяв оштрафувати його, якщо фітнес-клуб “5 елемент” буде порушувати карантин вихідного дня.

Читайте також: Верховна Рада заборонила міністрам бути в.о. більше 30 днів

Про це Зеленський сказав у своєму відеозверненні на сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Українські Новини.

“Ми не будемо діяти за принципом “друзям все, а ворогам локдаун”. Санкції за порушення “карантину вихідного дня” будуть однаковими для всіх.

Це стосується, до речі, і власника фітнес-клубу “5 елемент”. З одного боку ви кричите, що ситуація з поширенням COVID-19 критична, а з іншого – сприяєте цьому. Потрібно вирішити, мені здається, ви або рятівник, або комерсант звичайний.

І раджу вам не витрачати кошти на ботоферми, які повинні говорити про політичні переслідування опозиції, а зберегти гроші на виплату штрафів. Ви вже отримали один штраф, продовжите роботу на вихідних – буде новий штраф.

І штрафи відповідно до законодавства триватимуть до тих пір, поки не навчитеся поважати закон. Потрібно буде сто штрафів – буде сто.

Читайте також: В президентському літаку встановлять інтернет за 32 мільйони гривень

Можливо, це така нова цікава модель для повернення в бюджет за все, що ви вкрали за попередні роки”, – сказав Зеленський.

Глава держави вказав, що дивився сюжет про роботу на вихідних клубу, який належить синові одного з поліцейських начальників.

Зазначено, що на цей час він звільнений з Національної поліції.

“Я вдячний керівництву Нацполіції та МВС за оперативну і справедливу реакцію. Закон в Україні має бути й буде один для всіх, особливо це стосується правоохоронців, які повинні стежити за дотриманням законів”, – додав Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com