Сашко Положинський про найстрашніше на війні: “В одному окопі всі загинули”

6.08.2022, 22:03
125217

Український співак та екслідер гурту “Тартак” Олександр Положинський, який воює на передовій, зізнався, що для нього найстрашніше на фронті.

Читайте також: Білоруські сили спеціальних операцій проводять перевірку бойової готовності – Генштаб

Зірка, який пригадав історію, як ледь не вбили побратима через російську мову, поділився, що найстрашніше для нього – смерть та поранення захисників.

Про це він розповів у програмі “Незламна країна”.

“Для мене найстрашніше бачити тих людей, з якими ти щойно спілкувався, з якими ти подружився за короткий час, з якими ви вже пройшли якісь випробування певні вже неживими. Оце, мабуть, найгірше. Страшне, коли твої побратими отримують поранення і потрібно їм допомагати, потрібно докласти максимум зусиль, щоб ці люди вижили. Тут дуже багато факторів грають роль і безпосередньо людини, яка отримала поранення, і тих, хто надає допомогу, і тих, хто допомагає організувати евакуацію”, – зізнався захисник.

Військовослужбовець додав, що багато чого на війні залежить від обставин. Зокрема, він пригадав прикру ситуацію, коли після прильоту загинули усі воїни, які перебували в окопі.

“Була така ситуація, що поруч розташовані були два окопи, відстань між ними буквально пару метрів і після прильоту в одному окопі всі загинули, а в іншому всі вижили без найменших ушкоджень. Це просто такий випадок, який ти не прорахуєш, не передбачиш ніяк. Як лотерея”, – поділився Положинський.

Також знаменитість розповів, що дуже складно телефонувати рідним загиблих воїнів та повідомляти їм трагічну звістку.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com