СБУ проводить обшуки у нардепа від “ОПЗЖ”

8.11.2019, 15:33
51164

Слідча група Служби безпеки України прийшла з обшуком у бізнес-центр “Парус” в Києві до офісу, який пов’язують з народним депутатом від партії “Опозиційна платформа – За життя” Вадимом Столаром.

Читайте також: Порошенко звернувся до Зеленського через обшуки на “Прямому”

Як передає кореспондент УНІАН, слідчі дії до бізнес-центру прийшли проводити близько 10 осіб.

Охорона бізнес-центру опору не чинила і пропустила правоохоронців.

На 30-му поверсі будівлі правоохоронці зайшли в офіс, на вході до якого на табличці вказано “Турчінов і партнери. Адвокатське об’єднання”. Журналістів туди не пустили.

Представники СБУ не повідомляють деталей проведення слідчих дій, порадивши журналістам звернутися до прес-центру СБУ. У свою чергу речниця СБУ Олена Гітлянська сказала, що “не володіє інформацією” з приводу цих слідчих дій.

Як відомо, Столар є народним депутатом від партії “Опозиційна платформа – За життя”. Свого часу був депутатом Київської міської ради. ЗМІ пов’язують Столара з контролем над сферою будівництва і нерухомості у столиці. Також його ім’я фігурувало у будівельному скандалі з “Еліта-Центром”.

У 2017 Столар був зафіксований журналістами на приватному літаку з Неаполя з мером Києва Віталієм Кличком. У ЗМІ вийшло розслідування про офшорну чартерну компанію і непрозорі бізнесові зв’язки з мером столиці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com