СБУ розпочала кримінальне проводження проти колишнього глави ДБР Труби

13.01.2020, 13:11
59625

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження стосовно колишнього директора Державного бюро розслідувань (ДБР) Романа Труби, повідомив народний депутат із фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко на сторінці у Facebook.

Читайте також: Директор ДБР Труба після “зливу” прослушки влаштував вечірку (відео)

“Прийшла відповідь на мій запит до ГПУ щодо протиправних дій Романа Труби. У документі зазначено, що 13 грудня стосовно цього питання було розпочато досудове розслідування за ст. 343 КК (втручання в діяльність працівників правоохоронних органів) і ст. 387 КК (розголошення даних досудового слідства). Вести справу доручили Головному слідчому управлінню Національної поліції України”, – написав нардеп, розмістивши фото відповідного листа з відповіддю від Генпрокуратури.

Гончаренко наголосив, що записи з кабінету Труби, які було оприлюднено раніше, доводять, що екс-директор ДБР неодноразово порушував закон.

“У цьому випадку просто звільнення з посади – недостатньо. Вважаю, що неупереджене розслідування дій Труби та інших фігурантів – це справа честі для правоохоронців”, – підсумував він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com