Сексолог розповіла, які слова потрібно сказати партнеру в ліжку

27.06.2021, 20:12
97872

Сексолог Емілі Морс розсекретила три слова, які потрібно вимовити під час інтимної близькості з коханою людиною: “Тобі це подобається?”.

Читайте також: Науковці з’ясували, чому влітку ми хочемо сексу частіше, ніж взимку

На її думку, це просте питання здатне поліпшити якість сексу, а також він принесе чимало користі для партнерів, пише видання Lad Bible.

Спеціаліст стверджує, що за допомогою цих слів кохана людина зможе краще зрозуміти ваші бажання в ліжку. Вона також уточнила, що саме таке формулювання питання є ключем до здорового статевого життя.

“На мій погляд, це одна з найважливіших речей – коли партнер запитує: “Тобі це подобається?”. Це дозволяє партнеру дати чесну відповідь. Отже, шанси поліпшити сексуальний досвід збільшуються в рази. І обидва партнери будуть задоволені!” – пояснила детальніше експерт.

“Відкрито говорити партнеру, що Вам подобається, а що Ви б хотіли змінити, обов’язково потрібно. У такому випадку ви отримаєте більше задоволення, глибший зв’язок, а також здорове статеве життя призведе до поліпшення і інших областей вашого життя. Це ключ до сексуального успіху”, – резюмувала сексолог.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com