Селфі біля замку закінчилось трагедією: в Іспанії впала зі скелі 26-річна українка

16.09.2021, 12:27
101040

Медики оцінюють стан дівчини як критичний

Українка перелізла через поручні та зірвалася з висоти 20 метрів на оглядовому майданчику “Балкон Середземномор’я” на іспанському курорті Коста-Бланка, намагаючись зробити фото. Вона потрапила в реанімацію з множинними травмами та симптомами утоплення.

Про це повідомляє APnews з посиланням на Heraldo.

Читайте також: “Такого не побачиш у фільмі жахів”: поліція Луганщини розшукує вбивцю, який жорстоко розтерзав двох людей

Інцидент стався у вівторок, 14 вересня, близько 6:10 години вечора на території туристичного замку в місті Бенідорм (Іспанія), де знаходиться оглядовий майданчик “Балкон Середземномор’я”.

За інформацією ЗМІ, дівчина перелізла через поручні оглядового майданчика, що знаходиться на висоті 20 метрів, заради гарної фотографії, але зірвалася вниз через сильний вітер. Разом з 26-річною українкою відпочивала її подруга.

Прибулим на катері “Зодіак” рятувальникам дивом вдалося її врятувати. Дівчину відвезли до прилеглого порту, де надали першу допомогу, а потім доставили в реанімаційне відділення лікарні Аліканте з множинними травмами та симптомами утоплення. На цей момент вона перебуває в критичному стані.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com